Director: Filip Peeters


Wat Mannen Willen (2015)Dutch Cinema: Wat Mannen Willen (2015)
 

Director: Filip Peeters
Cast: Jan Decleir, Gene Bervoets, Ruth Becquart , Ella-June Henrard, Louis Talpe, Sien Eggers, Jonas Van Geel, Evelien Bosmans, Nathalie Meskens, Kürt Rogiers, Tom Audenaert, Lukas De Wolf, Ben Segers, Sandrine Van Handenhoven, Stefaan Degand, Jits Van Belle, Adriaan Van den Hoof, Damiaan De Schrijver, Jules Dezuttere, Charlotte Goyvaerts, Sil De Schepper, Gust Oger, Nina Farris, Tom Magnus

Description:

Following the love lives of different types of men in Ghent, Belgium.
Script writer: Willem Wallyn
Soundtrack: Steve Willaert
Genre: Comedy, Romance

6yr and olderFear     Rude Language     All AgesViolenceSexDiscriminationDrugs and/or Alcohol Addiction

Blu-ray: NL
Released 15-APR-2015 by Dutch Filmworks
In Wat Mannen Willen volgen we de levens van zes mannen op zoek naar de grote liefde of gewoon een beetje geluk in een tijd waarin mannen soms geen idee hebben hoe ze man moeten zijn en wat vrouwen nu eigenlijk van hen verwachten.

Wouter (Jonas Van Geel) is een romantische ziel, die zich nog niet meteen wil binden aan zijn kersverse vriendin Nicky (Evelien Bosmans)... tot blijkt dat ze zwanger is. Zijn broer Tim (Adriaan Van den Hoof) daarentegen heeft alles helemaal gepland, een topjob in de reclame en hij staat op trouwen met zijn jeugdliefde... alleen worstelt hij plots met cold feet. Misschien moet hij de bloemetjes toch nog maar eens buitenzetten? Vincents (Louis Talpe) leven als muziekproducer is bijzonder spannend met elke dag wel een andere feestje en een nieuw poeplief. Alleen hangt hij, door een deal met de platenmaatschappij, vast aan Bruce (Gene Bervoets), de populaire charmezanger die de wereld met zijn songteksten wil verbeteren. Ook tramchauffeur Roland zou graag zijn wereld veranderen door zijn ex-vrouw Suzanne (Nathalie Meskens) terug voor zich te winnen. En Bruno (Tom Audenaert) hoopt eindelijk de ware te vinden... via een datingsite, maar een bezoekje aan de dierenspeciaalzaak is net iets interessanter.
Duration: 104 min.
Rating: NL-AL
Audio: Flemish: DTS-HD Master 5.1
Subtitles: Dutch, French
Regioncode: B (A, C untested)
Extras: Making of..., Videoclip Bruce Berger
Discs: 1, BD-25